•  Retrait en 2 heures
  •  Assortiment impressionnant
  •  Paiement sécurisé
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Kamado Grill Cookbook

Foolproof Techniques for Smoking & Grilling, Plus 193 Delicious Recipes

Fred Thompson
Livre broché | Anglais
26,45 €
+ 52 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Fred Thompson thinks like a flame and always knows what every ingredient wants...and why.--Peter Kaminsky, editor of The Essential New York Times Grilling Cookbook and co-author of Mallmann on Fire

"A great introduction to the kamado grill, with excellent recipes not just for grilling, smoking, and smoke-roasting but also for baking and braising, for which the kamado is uniquely suited. More fun with fire!"--Chris Schlesinger, co-author, The Big-Flavor Grill

Become the Master of Your Kamado with Grilling Expert Fred Thompson

With its distinctive egg or oval shape, heat-insulating ceramics, and airtight seal, the kamado is a smoker's dream, able to maintain low and slow temperatures for up to 12 hours with no additional charcoal needed. It's the "set it and forget it" of smokers!

In addition to smoking, grillmaster Fred Thompson has discovered that the kamado is a wonderful all-round grill. Its ability to maintain precise temperatures means it can take on most any task-grilling, roasting, braising, steaming, even baking-guaranteeing a succulent result infused with delicious smoke flavor.

  • The Kamado Grill Cookbook contains 193 lip-smackin'-good recipes for everything from brisket and pork shoulder to seafood, poultry, lamb, vegetables, and more.
  • Explore the reaches of what the kamado can do: smoke your own bacon and sausage; fire it up for Bourbon-Glazed Bone-in Ribeye Steaks; feed friends and family with an Old-Fashioned Oyster Roast; or end a meal with a kamado-baked Pig-Picking Fudge Cake.
  • Fred will get you started on the right track with Kamado Basics, a primer chapter on everything you need to know to get the very best results from your kamado grill.
  • Spécifications

    Parties prenantes

    Auteur(s) :
    Editeur:

    Contenu

    Nombre de pages :
    272
    Langue:
    Anglais

    Caractéristiques

    EAN:
    9780811714686
    Date de parution :
    15-11-14
    Format:
    Livre broché
    Format numérique:
    Trade paperback (VS)
    Dimensions :
    201 mm x 251 mm
    Poids :
    771 g
    Librairie Club

    Seulement chez Librairie Club

    + 52 points sur votre carte client de Librairie Club
    CADEAU

    Ticket de cinéma offert

    à l'achat d'un Bongo à partir de 39 €
    CADEAU
    Ticket de cinéma offert
    CONCOURS

    Uniquement dans nos magasins : gagnez un voyage à Prague

    à l'achat du nouveau Dan Brown
    CONCOURS
    Gagnez un voyage à Prague
    RÉDUCTION

    50% de réduction

    sur une sélection de papeterie
    RÉDUCTION
    50% de réduction sur une sélection de papeterie
    Standaard Boekhandel

    Les avis

    Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.