•  Retrait en 2 heures
  •  Assortiment impressionnant
  •  Paiement sécurisé
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Tourisme & Voyages
  5. The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking

The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking

Techniques, Ingredients & Recipes

Orathay Souksisavanh
Livre relié | Anglais
39,95 €
+ 79 points
Pré-commander, date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Chinese is one of the world's most beloved cuisines, but cooking Chinese food at home can still feel daunting to many. The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking breaks down 100 classic recipes, demystifying ingredients and techniques, and inspiring home cooks of all levels. Every single recipe has an illustrated ingredient breakdown, step-by-step photography, and a photo of the finished dish.

Broken down into three parts: Essentials, Recipes, and an Illustrated Glossary, The Complete Illustrated Guide to Chinese Cooking teaches basic techniques for everything from making dumplings from scratch, from dough to pleating, plus four different noodle styles including knife-cut and hand-pulled noodles, to how to cook a perfect pot of rice or break down different cuts of meat. In the Recipes section learn how to make favorite dishes like Mapo Tofu, Hot and Sour Soup, Sticky Rice, and Popcorn Chicken, as well as desserts like egg tarts and mooncakes. And throughout the book learn the basic sauces, spices, and condiments that make Chinese cooking so delicious, plus how to shop for these essential ingredients confidently.

Copious photography and annotated illustrations help readers understand unique methods, and clear instruction makes the recipes achievable. This is a comprehensive book for all lovers of Chinese cuisine.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781964786285
Date de parution :
09-09-25
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
234 mm x 312 mm
Poids :
1837 g
Librairie Club

Seulement chez Librairie Club

+ 79 points sur votre carte client de Librairie Club
CADEAU

Ticket de cinéma offert

à l'achat d'un Bongo à partir de 39 €
CADEAU
Ticket de cinéma offert
CONCOURS

Uniquement dans nos magasins : gagnez un voyage à Prague

à l'achat du nouveau Dan Brown
CONCOURS
Gagnez un voyage à Prague
RÉDUCTION

50% de réduction

sur une sélection de papeterie
RÉDUCTION
50% de réduction sur une sélection de papeterie
Standaard Boekhandel

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.