Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Food waste is a far-reaching issue, impacting global food security, economies, and the environment. This book examines the role of advanced drying tec...Savoir plus
This book discusses conventional as well as unconventional wood drying technologies. It covers fundamental thermophysical and energetic aspects and in...Savoir plus
Understanding the unit operation of particulate drying is imperative to yield products with desired properties and characteristics and ensure safety, ...Savoir plus
Drying of Biomass, Biosolids, and Coal: For Efficient Energy Supply and Environmental Benefits provides insight into advanced technologies and knowled...Savoir plus
Drying of Herbs, Spices, and Medicinal Plants presents processing aspects of these three major global agricultural commodities. It offers insight into...Savoir plus
Freeze Drying of Pharmaceutical Products provides an overview of the most recent and cutting-edge developments and technologies in the field, focusing...Savoir plus
Drying of Biomass, Biosolids, and Coal: For Efficient Energy Supply and Environmental Benefits provides insight into advanced technologies and knowled...Savoir plus
Drying processes are among the most energy-consuming operations in industry. Flame spray drying (FSD) is a novel approach to reduce the energy supply ...Savoir plus
The book offers a comprehensive review of mass transfer-driven drying processes in capillary porous media, including pore-scale and macro-scale experi...Savoir plus
The book provides readers with a deep understanding of the fascinating world of perfumery, from secretion of secondary metabolites in plant cells, to ...Savoir plus
This book discusses conventional as well as unconventional wood drying technologies. It covers fundamental thermophysical and energetic aspects and in...Savoir plus
This book covers the latest developments and advances in spray drying and describes how they impact the basic aspect of designing and operating spray ...Savoir plus
This handbook provides a comprehensive overview of the processes and technologies in drying of vegetables and vegetable products. The Handbook of Dryi...Savoir plus
Freeze Drying of Pharmaceutical Products provides an overview of the most recent and cutting-edge developments and technologies in the field, focusing...Savoir plus
This is the first practical book dedicated to the fundamental and application aspects of two major unit operations in cocoa and coffee processing, nam...Savoir plus